Nintendo skal lage Dark Souls oppfølger
0

Nintendo skal lage Dark Souls oppfølger

apr 01 Spill.no  

DETTE VAR APRILSPØKEN FOR 2021

Den litt overraskende nyheten om at Nintendo skal lage Dark Souls 4 ble lagt ut i natt. Selskapet lover at de skal følge trofast opp røttene til spillene som vanligvis ble laget av FromSoftware.

«Det blir en ny opplevelse, men fans vil garantert kjenne seg igjen i vår visjon av Dark Souls» sier sjefsutvikler Shiake Bulshitsu

Det nyeste Dark Souls vil særlig ha fokus på samling av magiske kuler som du kan bruke til å fange monstrene istedenfor å bare bekjempe dem. Bulshitsu sier at denne endringen er noe av de mest nyskapende de har gjort og viser at monstre ikke bare er onde men også monstre  man kan samle på.

«Vi vil at du skal ha en god samling av Dark Souls monstre som du kan trene og delta i turneringer med, slik skaper vi et godt fan community av Dark Souls fans.»

Videre skal man ha mulighet til å bytte dark souls monstre med andre Dark Souls trenere for å bli Dark Souls mester i regionale Dark Souls turneringer.

«Hovedkarakteren din heter Rash Kilchum, en undead Dark Souls jeger som vil bli den beste Dark souls jegeren i hele Lordran. Han må komme seg gjennom hele kongeriket, finne monstre, trene dem og kjempe mot sin rival Rladion for å bli den beste Dark Souls treneren.

Nintendo har store planer for franchisen. Antagelig er Dark Souls: Run også i utvkling. Et mobilspill hvor man kan finne monstre i den virkelige verden via mobilen. Når du har spillet kjørende på moblien din vil en alarm på 129 desibels spille når du er i 500 meter radius av et monster.

Spillere i alle aldre kan bruke kameraet på mobilen for å finne monstre, utviklerene har gjemt dem hovedsaklig i kirker, mørke bakgater, under sengen, på loftet og kjellerdører som foreldrene dine har sagt at du aldri må åpne. I tillegg vil du bare finne dem om natten for en bedre opplevelse.

«Vi vil gi deg en ren Dark Souls opplevelse, enten du vil det eller ei.» sier Bulshitsu engasjerende. Spillet blir automatisk nedlastet uten varsel til din mobil engang i løpet av de neste dagene sammen med U2 sitt nyeste album.

Spill.no vil mest trolig ikke komme tilbake med mer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.