Nintendo taper penger
0

Nintendo taper penger

okt 27 Spill.no  

Nedgang i salg har ført til at Nintendo for første gang har annonsert at de forventer å tape penger i et finansår, ifølge nettsiden Edge Online.

Skuffende salg

Det har vært kjent en stund at den store medvinden Nintendo har hatt i flere år med Wii har vært i ferd med å gi seg. I år har firmaet heller ikke imponert, verken 3DS-lanseringen eller Wii U-annonseringen fikk investorer til å juble. Når salget av spill i tillegg har gått sterkt tilbake sammenlignet i fjor, har Nintendo innsett at de for første gang siden de begynte med TV-spill ser ut til å tape penger.

Ifølge Edge Online har Nintendo omsatt for 40,6 prosent mindre i perioden april-september i år enn i samme periode i fjor, omregnet i penger er det snakk om over ti milliarder mindre kroner i omsetning i den aktuelle perioden.

Med slike svake tall ligger Nintendo an til å gå med et dundrende underskudd på hele fem milliarder kroner i inneværende finansår, ifølge Edge Online.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.