Ny trailer for Black Ops II
0

Ny trailer for Black Ops II

mai 20 Spill.no  

Activision og Treyarch presenterte en ny trailer for sitt kommende skytespill Call of Duty: Black Ops II under helgens Champions League-finale.

Lite nytt å hente

Selv om Activisions nye veivalg med Call of Duty-serien ved å plassere det nyannonserte Black Ops II i nær fremtid har blitt hyllet som en friskt og helt nødvendig tiltak for å holde serien gående, har kritikken av den første traileren vært tilsvarende negativ. Forventningene har derfor stått i taket etter at de offentliggjorde planene om en splitter ny trailer som skulle vises for første gang i pausen under Champions League-finalen i helgen.

Hvorvidt vi skal strekke det så lagt at vi kaller det en splitter ny trailer, er imidlertid tvilsomt, men den nye videoen bidrar i det minste med noen nye scener fra spillet på toppen av de gamle. Vi klager aldri så lenge vi får mer innhold, men det kan du gjøre i kommentarfeltet om du vil.

Se video

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres 13. november i Europa.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.