Nye rykter om PS4-kontrollen
0

Nye rykter om PS4-kontrollen

feb 13 Spill.no  

Ferske rykter om håndkontrollen for den kommende konsollen fra Sony, foreløpig med navnet Playstation 4, har dukket opp, via nettstedet VG247.

Semi-DualShock

Ifølge nettstedet har de tidligere rapporterte ryktene hatt rett i mye, blant annet at en trykkfølsom skjerm har overtatt plassen til Start- og Select-knappene, som er flyttet. Men alt stemmer imidlertid ikke. Den ryktede Share-knappen, som blant annet nettsiden til spillbladet Edge beskrev for en ukes tid siden, er ifølge de nye ryktene bare oppspinn.

Playstation-fansen blir nok likevel glade for å høre at kontrollen i det store og hele beholder DualShock-formen, men ikke like religiøst som de tidligere modellene, slik vi tidligere har fått høre. Og sist, men i våre øyne absolutt ikke minst, L2- R2-knappene skal ifølge de nye ryktene blitt redesignet. Det er bare en uke til Sony trolig avduker doningen, så det er ikke lenge til sannheten kommer for en dag. Inntil videre er det ryktene som regjerer, selvfølgelig ispedd en sunn dose salt.

Les mer om PlayStation 4-ryktene så langt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.