Nytt Darksiders annonseres på E3, og vil ta serien i ny retning
0

Nytt Darksiders annonseres på E3, og vil ta serien i ny retning

jun 01 Anders Lønning  

Vi er ikke mer enn syv knappe måneder fjernet fra det forrige spillet i serien men i følge E3 timeplanen til ESA skal THQ avsløre neste spill i Darksiders serien under et panel om serien som skal holdes på spillmessen.

I beskrivelsen skriver ESA at panelet skal «handle om seriens begynnelse, og hvor veien går videre» og legger ingenting i mellom at dette er annonseringen av et nytt spill i serien som skal «ta serien i en fersk ny retning»

THE PRODIGAL SON: Skal Strife endelig få sin dag i solen?

I starten av denne uken har flere nettstedet rapportert at under utgiverens heller tvilsomme Ask Me Anything opptreden på det enda mer tvilsomme nettstedet 8Chan, skal det ha lekket at Darksiders: Genesis, som spekuleres i å være navnet på spillet, og til alles store overraskelse, Destroy All Humans, skal være noen av spillene THQ akter å vise frem under årets E3 messe

Anders mener: Det forrige spillet i Darksiders serien fikk hard medfart fra kritikerne når det ble sluppet på tampen av fjoråret, men undertegnede likte det svært godt på tross av sine feil. Jeg er spent på hva denne friske nye retning er, og om det er Gunfire Games som står ved roret eller om THQ har gitt tømmene over til noen andre.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.