Nytt drypp fra GTA V
0

Nytt drypp fra GTA V

okt 25 Spill.no  

Rockstar North har sluppet nok et bilde fra sitt kommende og høyst etterlengtede gangsterspill Grand Theft Auto V.

Smått, men godt

Med ett enkelt bilde titulert Pest Control har GTA-studioet sluppet unna med nok et minimalt drypp med GTA V-hint til sine enormt infotørste fans. På bildet ser vi to personer i overall og gassmaske, sannsynligvis på vei inn i en ranssituasjon, skal vi tolke AK-47-geværene rett. Som med så å si alle tidligere bilder og scener som er sluppet, dukker disse gutta også opp i den eneste traileren som finnes så langt. Men for all del, vi liker hva vi ser:

Neste måned, lover Rockstar North, er det imidlertid slutt på ventetiden. Det vil si, ikke på spillet, men på skikkelig informasjon. Eller “masse informasjon”, som de selv kaller det. Den som følger med, får se.

Bonusinfo: Navnet Anna Rex, som er å finne på bygningen til høyre i bildet, er en kleskjede som tidligere har dukket opp også i GTA IV og Chinatown Wars. Anna Rex skal være en vri på spiseforstyrrelsen Anorexia, som ofte melder seg i motebransjen.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take-Two Games. Spillet har foreløpig ikke fått annonsert plattformer og lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.