Nytt «Killzone» på vei!
0

Nytt «Killzone» på vei!

mai 26 Spill.no  

Sony har bekreftet at nederlandske Guerilla Games er i full gang med en oppfølger til «Killzone 2», som ble lansert på Playstation 3 i februar i fjor.

Snø, is og 3D

«Killzone 3», som faktisk blir det fjerde spillet i serien om man regner med PSP-spillet «Killzone: Liberation», plukker opp tråden der «Killzone 2» endte. Helghast-diktatoren Visari er død, men krigen er langt fra over. En bombe har gått av i hovedstaden til Helghast, og de to ISA-soldatene Rico og Sev må kjempe mot de gjenværende Helghast-styrkene uten støtte fra egne rekker.

Sony lover nivåer som er ti ganger større enn «Killzone 2»-banene. I tillegg skal spillet bli mer variert enn forgjengeren, som hadde mye brun og grå grafikk. Denne gangen skal man kjempe mot Helghast i ødemarken etter en atombombeeksplosjon, tropiske jungler og i snødekte arktiske områder.

I tillegg utvikler Guerilla Games spillet med tanke på Sonys egen 3D-teknologi, slik at de som har 3D-tv skal kunne utnytte en ekstra dimensjon i spillet.

«Killzone 3» utvikles av Guerilla Games og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet skal lanseres på Playstation 3. Lanseringsdato er ukjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.