Papir-Mario er tilbake!
0

Papir-Mario er tilbake!

okt 26 Spill.no  

Nintendo har sluppet en ny trailer fra det kommende 3DS-rollespillet Paper Mario: Sticker Star.

Flat helt

Blant den bebartede rørleggerens definitivt mest vellykkede sidesprang finner vi Mario-rollespillene, som med sitt enkle, turbaserte kampoppsett og sjarmerende flate figurer har endt opp med hele syv spill fordelt over tre serier: Super Mario RPG, Mario & Luigi og Paper Mario. Det er sistnevnte serie som nå får et nytt kapittel i Sticker Star, som blir seriens første spill på en håndholdt konsoll.

I spillet er det, som tittelen tilsier, klistermerker som er tingen. De fungerer som gjenstander og våpen som kan brukes i kamp, eller som hjelpemidler for å løse gåter og oppgaver i løpet av spillet. At Bowser dukker opp for å lage kvalm, er imidlertid ingen nyhet. Se den nyeste traileren fra Nintendo, som gir et grundig innsyn i hva vi kan vente oss på 3DS i vinter.

Se trailer

 Paper Mario: Sticker Star utvikles av Intelligent Systems og utgis av Nintendo for Nintendo 3DS. Spillet lanseres 7. desember. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.