Åpen betatesting i gang
0

Åpen betatesting i gang

aug 30 Spill.no  

Norges største spillutvikler, Funcom, er i siste fase av utviklingen av The Secret World. The Secret World er et onlinerollespill som foregår på vår egen jordklode i en alternativ versjon av vår egen samtid der magi, monstre og konspirasjonsteorier florerer.

Personlighetstest

Som med alle onlinerollespill kjører også Funcom en testfase der spillere får prøvekjøre en uferdig versjon av spillet noen måneder før det lanseres, og registreringen til betatestingen er nå åpnet på Funcoms hjemmeside. For å bøte på ventetiden frem til lansering, har de nemlig satt i gang et nettspill som skal sette spillerne inn i konflikten mellom de tre partene, og stifte kontakt med de som har valgt samme side.

Nettspillet heter The Secret War, og partene er Illuminati, Dragon og The Templars. Hvem du vil slutte deg til velger du selv, men hvis du vil vite hvem du tilhører, må du ta personlighetstesten. Det greie med denne, er at du ved endt test både får tildelt side, men også automatisk blir registrert for betatesting av The Secret World. Når testingen begynner, er ennå ikke avklart.

Merk at registreringen krever at man godtar et tilleggsprogram for Facebook.

Fase 2

Fase 2 av The Secret War skal i følge Funcom gi de som registrerte seg til fase 1 muligheten til å utføre en rekke handlinger på et verdenskart. Disse handlingene øker innflytelsen for deres side, og øker mulighetene til å stige i rang innad i grupperingen. Blant annet skal det handle om å rekruttere venner via Facebook. Disse kan igjen bli ansatt som agenter, og man kan utplassere dem på verdenskartet.

Ved å øke i gradene, låser du samtidig opp eksklusive gjenstander som våpen og klær, og achievements i The Secret World når det lanseres. Hvis du klarer å nå høyeste grad, blir du i tillegg garantert beta-tilgang.

En rekke andre ting skal også kunne låses opp i løpet av The Secret War, som studiobesøk og få navnet sitt i spillverdenen, men noe mer vil ikke utvikleren ut med helt ennå.

Hvilken side havnet du på?

The Secret World utvikles av Funcom og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC i april 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.