Resident Evil 6 annonsert
0

Resident Evil 6 annonsert

jan 19 Spill.no  

Tidligere i dag skrev vi om en såkalt viralkampanje som hintet om en nært forestående annonsering av et nytt Resident Evil. Nå har Capcom lettet på sløret og annonsert Resident Evil 6 med en actionfylt trailer.

Fra 3DS til PS3 og 360

Allerede neste uke lanserer Capcom et nytt Resident Evil-spill i form av Resident Evil Revelations på 3DS. I tillegg kommer onlinespillet Resident Evil: Operation Racoon City i mars. Nå satser altså Capcom på å toppe det hele med et tredje spill i serien i november i år, nærmere bestemt Resident Evil 6.

Mens forgjengeren foregikk i Afrika, møter vi denne gangen Leon S. Kennedy som oppdager at den amerikanske presidenten har blitt infisert av det fryktelige viruset. Traileren avslører at det ser ut som vi denne gangen får besøke en kinesisk storby. I tillegg dukker også Chris Redfield opp igjen.

Men nok mas fra oss. Ta en titt på traileren med egne øyne her:

Resident Evil 6 utvikles og utgis av Capcom. Spillet lanseres 20. november 2012 på Playstation 3 og Xbox 360, og kommer senere på PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.