Ryktene florerer om Pokémon Switch
0

Ryktene florerer om Pokémon Switch

mai 22 Anders Lønning  

Som det alltid gjør når det er snakk om en stor Nintendo-tittel, er det ikke uventet en helt enorm mengde med rykter som svirrer rundt det kommende Pokémon-spillet.

Som en tommelfingerregel bør man ta det meste man hører med en god klype salt, men nå begynner det å dukke opp ting fra kilder som har hatt rett tidligere, og da velger vi å tro at det i det minste er en større mulighet for at det er hold i det enn hvis det hadde kommet fra han i skolegården som har en onkel som jobber for Nintendo.

UOVERSIKTELIG: Hvis denne informasjonen stemmer, er jeg langt mer interessert enn hvis spillet skal ha alle 719 monstrene serien har funnet på så langt.

Forrige uke oppdaget en fransk Pokémon-fanside at enkelte domener som har blitt registrert tyder på at de kommende Pokémon-spillene til Nintendo Switch kan ha fått navnene Pokémon Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee.

Domenene ble registrert av CSC Corporate Domainse Inc, som tidligere registrerte domenet til de offisielle Pokémon Sun & Moon-nettstedene.

Dette bekreftet en påstand fra en 4chan-bruker(!) som tidligere har påstått at han sitter på informasjon om de kommende spillene i serien.

Etter domenene ble oppdaget har han kommet med to nye poster på 4chan, en hvor han sier at det angivelig kun er Kanto-pokémonene (de originale 151 fra Red & Blue) som skal være tilgjengelige i Pokémon Let’s Go, og en annen hvor han utbroderer på den påstanden.

https://twitter.com/Nibellion/status/998594861220745218

Igjen vil jeg understreke at alle bør ta dette med en god klype salt. Selv en klokke som har stoppet har rett to ganger i døgnet.

Men det ville ikke overrasket meg at etter å ha sett den enorme interessen Pokémon Go klarte å tromme sammen med å bruke kjente og kjære Pokémon, at Nintendo nå ser etter muligheter for å gi serien en slags omstart.

At Nintendo også planlegger en slags Pokémon Go-integrasjon i spillet høres ut som noe bare Nintendo kunne funnet på så, hvorfor ikke?

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.