Se de første minuttene av «Heavy Rain»
0

Se de første minuttene av «Heavy Rain»

feb 02 Spill.no  

Quantic Dreams «Heavy Rain» er forventet i butikkene her til lands 24. februar 2010. Forventningene til spillet er skyhøye, men det finnes også mange tvilere. Kan virkelig et såpass alternativt spill som «Heavy Rain» oppnå kommersiell suksess? Med snaue tre uker til utgivelse er det ikke lenge til vi får vite svaret på nettopp det. Inntil da kan vi jo alltids få et lite inntrykk av stemningen i spillet ved å se introduksjonsfilmen nedenfor.

Introduksjonsfilmen er det første man ser da man starter spillet for første gang. Det er ikke mye informasjon å hente fra filmen om spillets handling ellet utforming. Filmen er derimot spekket med melankolsk atmosfære og til tider utrolig grafikk.«Heavy Rain» har slippdato 24. februar 2010. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.