Se den nye GTA V-traileren!
0

Se den nye GTA V-traileren!

nov 14 Spill.no  

Rockstar skulle egentlig lansert en ny trailer til Grand Theft Auto V for et par uker siden, men stormen som rammet New York førte til en utsettelse. I ettermiddag er det derimot klart, klokken 17:00 får vi et nytt glimt fra livet i Los Santos

Tre hovedpersoner

Utvalgte amerikanske medier har besøkt Rockstar og sett på spillet, og har avslørt at man kommer til å styre tre hovedpersoner som man kan bytte fritt mellom. I tillegg blir spillverdenen fem ganger større enn cowboyområdene i Red Dead Redemption.

Her kan du lese all info som finnes fra Grand Theft Auto V så langt!

Den nye traileren slippes 17:00, og kan sees rett under her så snart den er frigitt. I mellomtiden kan du kose deg med Rockstars nedtellingsklokke. Hvorvidt klokken teller ned til Rockstar-serverne kræsjer under alt for stor belastning, eller til du faktisk får se traileren, er det ingen som vet ennå.

Se trailer

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på Playstation 3 og Xbox 360 våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.