Se Sonys pressekonferanse live
0

Se Sonys pressekonferanse live

mai 30 Spill.no  

I går kunne Sony bekrefte i den amerikanske bloggen sin at deres etterlengtede pressekonferanse i forkant av E3-messen vil være tilgjengelig live via nettet. I tillegg blir det live-chatting med en rekke prominente utviklere i løpet av messen.

Nettmøter og demonstrasjoner

Det er første gang Sony har streamet live fra pressekonferansen sin på nettet, og de satser ifølge bloggen på minst en million seere mens den pågår. Senere lover selskapet å sette opp intervjuer med utviklere, demonstrasjoner av en rekke ferske spill og muligheten til å selv stille spørsmål.

Så om du tradisjonen tro allerede har bunkret deg med energidrikker, kaffe og andre oppkvikkende substanser for å få med deg hvert millisekund av japanernes gebrokne presentasjoner, er det altså mulig å gjøre det via den offisielle Playstation-bloggen.

I tillegg kommer selvfølgelig Spill.no-staben til å være på messegulvet gjennom hele arrangementet for å holde deg oppdatert med de ferskeste nyhetene.

E3-messen arrangeres 7-9. juni, mens Sonys pressekonferanse avholdes dagen før, 6. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.