Sett i aksjon
0

Sett i aksjon

apr 25 Spill.no  

Kilder spillbladet OXM har vært i kontakt med hevder å ha sett det ryktede fjerde Timesplitters-spillet i aksjon.

«Troverdige kilder»

Det har versert haugevis med rykter om at det høyst ønskede Timesplitters 4 kan være på vei, men inntil nylig har det vært sørgelig lite hold i disse. Utgangspunktet var en anonym kilde fra Crysis-utvikler Crytek som i fjor sommer skal ha røpet at spillet er under utvikling. Den opprinnelige utvikleren av Timesplitters-serien, Free Radical, ble kjøpt opp av studioet i 2008. og skal ha jobbet på Timesplitter 4 før oppkjøpet.

Nå hevder imidlertid «troverdige kilder» spillbladet OXM har snakket med at de har sett spillet i aksjon, selv om dette ikke nødvendigvis automatisk betyr at det blir lansert.

– Det er ingen garanti for at det blir lansert – minst én versjon av Star Wars: Battlefront 3 ble kansellert uten å ha blitt annonsert – men det er et lovende tegn, melder bladet, og legger til at en oppfølger kan bety at vi får et gjensyn også med de tre opprinnelige spillene, som ble utgitt for Playstation 2, Xbox og Gamecube. Vi krysser fingrene.

Se video


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.