Skal Robin Williams hedres i neste Zelda-spill?
0

Skal Robin Williams hedres i neste Zelda-spill?

aug 18 Spill.no  

I tillegg til å være en av vår tids mest elskede og humoristiske skuespillere, var også Robin Williams en stor fan av Nintendos The Legend of Zelda-serie. Han har vært med i en reklame for Ocarina of Time 3D (se tittelbildet), og gikk så langt som å oppkalle datteren, som forøvrig har samarbeidet med Nintendo under flere anledninger og er en dreven spiller selv, etter Zelda.

Potensiell karakter?

Etter at Williams begikk et tragisk selvmord som følge av Parkinsons sykdom og depresjon i forrige uke, ble det satt i gang en underskriftskampanje for å hedre skuespilleren i det neste spillet i The Legend of Zelda-serien. Nærmere bestemt har målet vært å få Nintendo til å kalle en figur Robin i spillet som skal lanseres på Wii U, og hittil har hele 90.000 skrevet under på at de ønsker nettopp dette. Nå har Nintendo kommet med en uttalelse angående denne kampanjen, men de har imidlertid valgt å ikke love noe ennå.

«Robin Williams var elsket hos Nintendo. Våre tanker går til hans familie, spesielt til Zelda Williams som vi ved flere anledninger har jobbet med. Vi setter pris på engasjementet fra spillcommunitiet, og hører ønsket om å plassere han i et fremtidig spill. Vi kommer ikke til å snakke om mulighetene for fremtidige spill i denne vanskelige tiden, men vi holder minnene om Robin tett til oss.»

Blizzard har på sin side avslørt at muligheten for noe lignende i World of Warcraft er åpen.

Kilde: Polygon

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.