Skyrim-DLC kommer til PS3
0

Skyrim-DLC kommer til PS3

des 04 Spill.no  

Tilleggspakken Dragonborn til det populære rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim utgis på både PC og Playstation 3 i begynnelsen av 2013, melder utgiver Bethesda.

Gode nyheter

Mens Playstation 3-eiere har måttet se utvidelsene Dawnguard og Hearthfire dukke opp på både Xbox 360 og PC det siste halvåret, har utgivelser for Sony-konsollen glimret med sitt fravær. Og det har forståelig nok ført til en del frustrasjon.

Nå melder imidlertid Bethesda på sin offisielle blogg at Dragonborn, som slippes i dag på Xbox 360, også vil dukke opp på Playstation 3, i tillegg til den forventede PC-utgaven, en gang på nyåret. Spill.no er allerede godt i gang med Dragonborn, og vi kommer med en anmeldelse så snart det lar seg gjøre. 

Se trailer

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda Softworks for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Tilleggspakken Dragonborn slippes på Xbox Live i dag, og i begynnelsen av 2013 på Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.