Slutt for Darksiders-serien?
0

Slutt for Darksiders-serien?

jun 12 Spill.no  

I et intervju med The Verge demonstrerer utgiver THQs nye sjef Jason Rubin lite interessert i å holde liv i Darksiders-serien.

Ny i jobben

Bare dager etter at han inntok sjefsstolen hos den amerikanske utgiveren, har Rubin allerede begynt å skissere selskapets fremtid. Og den er ikke like lys for alle i THQ-stallen, skal vi tro et intervju han nylig gjorde med nettstedet The Verge.

Darksiders II er veldig interessant, men jeg tro jeg kan få det teamet til å lage andre svært interessante spill, forteller Rubin.

Se trailer

Flaut med Saints Row?

Det ser med andre ord ut til at den ferske THQ-sjefen har funnet noe annet å drive med for Texas-baserte Vigil Games. Men de er ikke alene om å få høre det. Også fjorårets Saints Row: The Third får på pukkelen. Ikke fordi det er dårlig eller fordi salget ikke har vært tilfredsstillende, men fordi Rubin mener de kan gjøre så mye bedre.

– Hvorfor kunne det ikke blitt et Red Dead Redemption eller et Skyrim? Jeg ser på det spillet og tenker “Hvem bryr seg om hva dette er og hvordan det ble slik? Fra det teamet kan vi fint lage noe som ikke er flaut, sier Rubin, og henviser til de som spiller spillet i skjul på grunn av den infantile humoren.

Rubin selv slo seg opp i spillbransjen ved å starte opp det nå Sony-eideNaughty Dog i 1986, men forlot studioet i 2004. Han ble sjef for THQ 29. mai i år.

Darksiders II utvikles av Vigil Games og utgis av THQ for Playstation 3, Xbox 360, PC og Wii U. Spillet lanseres i august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.