Snart ferdig!
0

Snart ferdig!

mai 02 Spill.no  

Fire år etter den første teknologidemonstrasjonen, har Sony omsider annonsert  The Unfinished Swan for Playstation Network.

Svanesang

Vi må helt tilbake til 2008 for å finne det første videohintet om spillets eksistens, og allerede da fikk vi se spillets kjernespillbarhet. Brettet begynner helt blankt, men ved hjelp av malingklatter man kaster rundt seg i førstepersonsperspektiv, åpenbarer omgivelsene seg, og det er mulig å gå videre. Historien forteller om gutten Monroe, som følger etter en svane som har tatt turen fra et maleri, over i et surrealistisk og stort sett uferdig landskap.

Se annonseringstrailer

The Unfinished Swan utvikles av studioet Giant Sparrow, som Sony har tatt under sin moderlige vinge for å gi midler, kontorer, utstyr og råd på veien. Spillet utvikles eksklusivt for PSN, og føyer seg dermed i rekken over svært originale indie-spill i Sonys nettbutikk. 

The Unfinished Swan utvikles av Giant Sparrow og utgis av Sony via PSN på Playstation 3. Noen lanseringsdato er ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.