Snart kan du spille SimCity uten nett
0

Snart kan du spille SimCity uten nett

jan 13 Spill.no  

Fjorårets SimCity-reboot ble møtt med enorme reaksjoner fra spillere, hovedsakelig grunnet spillets krav om nettilgang og problemene som fulgte med. I går kunne utvikler Maxis annonsere at en offisiell offline-modus omsider er på vei, til glede for de som ønsker å drive bybyggingen sin uten tilgang på Internett.

Offline-modusen kommer som en gratis nedlasting i forbindelse med Update 10, og den vil gjøre det mulig å spille alt av innhold du måtte ha i spillet uten nett. Den nye modusen vil, lite overraskende, essensielt være lik solo-modusen, bortsett fra at den eliminerer kravet om å ha nettilgang på PCen når du spiller.

Maxis er på sin side forventningsfulle til hva den nye offline-modusen kan gjøre for de som liker å modifisere SimCity ved å lage og laste ned modifikasjoner lagd av brukerne. Spillere kan nå «lage modifikasjoner til spillet uten å kompromittere online-spillet», eller med andre ord gjøre det de vil uten å bekymre seg for at nettkravet skal sette en demper på kreativiteten.

Det kan også være verdt å nevne at SimCity-samfunnet allerede har lagd en rekke modifikasjoner, deriblant en som muliggjør offline-spill. Når den offisielle offline-modusen som kommer i oppdatering ti blir tilgjengelig er på sin side usikkert for øyeblikket.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.