Søndagstapas
0

Søndagstapas

jun 24 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Darksiders II».

  2. Den siste traileren fra «Planetside 2».

  3. Møt Stan Lee og Bruce Campbell i «The Amazing Spider-Man».

  4. Gigantisk gameplay-video fra «Resident Evil 6».

  5. Lanseringstraileren til «Quantum Conundrum».

  6. Debut-traileren til «Fly’n».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Darksiders II»

Vigil Games «Darksiders II» er oppfølgeren til et av mine favorittspill fra 2010 og mine egne forventninger er derfor rimelig store. Vigil Games har valgt å fokusere på en ny hovedkarakter i «Darksiders II» og spillet skal derfor gi oss en ny vinkling og innsikt i det som ligger bak hendelsene i originalen. Helten denne gangen er døden selv, eller «Death» som han blir kalt i spillet. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Darksiders II» har slippdato 24 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. En Wii U-versjon er forventet noe senere.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainments «Planetside» fra 2003 var ingen storm-suksess. Likevel var spillets MMOFPS-konsept såpass innoverende at det den dag i dag fortsatt får hardbarka fps-fans til å krible i magen. Dette har også blitt spesielt tydelig med mottagelsen oppfølgeren, «Planetside 2», har fått i spillpressen. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«The Amazing Spider-Man»

Beenox «The Amazing Spider-Man», som forøvrig er basert på sommerens storfilm, ligger an til å være unntaket som bekrefter regelen. Nemlig et film-lisensiert spill som duger. Riktignok er spillet fortsatt rundt en uke fra lansering, men det vi har sett av tittelen hittil ser ganske overbevisende ut. Denne uken har vi et par videoer fra spillet. Disse fokuserer riktignok på tegneserie-legenden Stan Lee og kult-skuespilleren Bruce Campbell. Se begge videoen under.

 

 

«The Amazing Spider-Man» har slippdato 29 juni 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. Egne versjoner til Wii, 3DS og DS er også forventet.

«Resident Evil 6»

Capcoms «Resident Evil»-serie har fått mye kritikk for å ha gått bort fra overlevelses-røttene sine. Med den neste tittelen i serien, «Resident Evil 6», prøver de å skape noe for alle. De har nemlig delt spillet opp i 3 forskjellige kampanje-moduser og av disse er det Leon S. Kennedys som tar mest vare på de tidligere nevnte røttene. Se bare den nesten 20 minutter lange gjennomgangs-videoen som Capcom slapp denne uken. Den todelte videoen kan selvfølgelig ses under.

 

 

«Resident Evil 6» har slippdato 2 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Quantum Conundrum»

Airtight Games og Kim Swift, mest kjent som designeren bak det originale «Portal», slapp denne uken «Quantum Conundrum» til PC. Spillet er, i likhet med «Portal», et såkalt «puzzle»-spill som styres gjennom en førstepersons synsvinkel. Derimot er spillet fylt med fysikkbaserte oppgaver og spillernes innflytelse kommer i form av en hanske som kan skifte dimensjoner. Se spillets lanseringstrailer under.

 

«Quantum Conundrum» finnes allerede på PC og er forventet til Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av sommeren.

«Fly’n»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med debut-traileren til det unike plattform-spillet «Fly’n». Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Fly’n» har antydet slippdato høsten 2012. Spillet er foreløpig bare annonsert til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.