Søndagstapas
0

Søndagstapas

aug 05 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste utviklerdagboken fra «NHL 13».

  2. Den siste utviklerdagboken fra «Worms: Revolution».

  3. Den siste utviklerdagboken fra «Hybrid».

  4. Den siste traileren fra «Medal of Honor: Warfighter».

  5. Den siste utviklerdagboken fra «Aliens: Colonial Marines».

  6. Den siste utvikleragboken fra «»Otherland».

  7. TV-reklame for «Darksiders II».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«NHL 13»

Electronic Arts «NHL»-serie har gjort det bra de siste årene og selv om «NHL»-lisensen ikke når de samme tallene som «Fifa» er det nok mange hockeyfans som sverger til «NHL»-spillene. «NHL 13» er forventet om litt over en måned og en av årets storsatsinger har vært det nettbaserte moduset «GM Connected». Forrige uke fikk vi en sniktitt på det nye moduset, men denne uken blåses dørene opp. Det i form av den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«NHL 13» har slippdato 13 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Worms: Revolution»

Team17s «Worms»-serie var en gang i tiden blant de mest elskede. Det rare, enkle og overraskende dype strategi-spillet har nok dessverre sett sin storhetsdag. For selv om Team17 til stadighet gir ut nye titler i serien er det få som får den samme universale suksessen som de gamle. Team17 har prøvd mye for å fornye spillene, men har de siste årene isteden valgt å prøve å fange den klassiske følelsen. Det er her «Worms: Revolution» kommer inn. Spillet vil være basert rundt en 3d-motor, men selve gameplayet vil fungere i klassisk 2d-stil. Riktignok har Team17 prøvd seg med noen nyvinninger som klassebasert marker og fysikk-baserte våpen. Våpen er også det som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Worms: Revolution» har antydet slippdato september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Hybrid»

5th Cell, kanskje mest kjent for «Scribblenauts»-serien, har valgt å gå en noe annen vei for deres neste tittel. «Hybrid», som det kommende spillet heter, er nemlig et tredjepersons skytespill. 5th Cell håper at tittelen kan stå ut fra havet av skytespill takket være et fokus på vertikalt gameplay og en såkalt «persistent»-verden. Det er spillets verden oppsett som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Hybrid» er forventet til uken. Spillet kommer kun til Xbox 360 og kan skaffes over Xbox Live Arcade.

«Medal of Honor: Warfighter»

Danger Close og Electronic Arts håper at «Medal of Honor» kan ta opp kampen med om FPS-markedet igjen i år. Det iform av det kommende «Medal of Honor: Warfighter». Det er kanskje lite trolig at spillet vil ta kronen fra «Call of Duty», men det ser likevel ut som om spillet kan ha mye å by på for FPS-hæren. Denne uken var det handlingen i spillets enspiller-modus som sto i fokus. Electronic Arts slapp nemlig en trailer hvor vi blir introdusert til Preacher, også kjent fra 2010s «Medal of Honor». Se traileren under.

 

«Medal of Honor: Warfighter» har slippdato 25 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Aliens: Colonial Marines»

Gearbox og Sega har store håp for «Aliens: Colonial Marines». Det er kanskje ikke så rart med tanke på at «Aliens»-lisensen er en av de mest definerende lisensen for moderne science fiction. For ikke nok med at de to første filmene, «Alien» og «Aliens», er regnet som legandariske verk, har lisensen også hatt ganske stor suksess i spillmarkedet takket være «Aliens vs. Predator»-serien. Riktignok er dette første gang vi får en direkte fortsettelse på en av filmene. Det er også noe Randy Pitchford og Gearbox er rimelig stolte av. Se bare den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Aliens: Colonial Marines» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

«Otherland»

Tad Williams høyt prisede bokserie, «Otherland», skal endelig bli spill. Det er Signapor-utvikleren Real U som står for utviklingen av spillet, som også heter «Otherland», og takket være kilde-matrialet ser det også ut som om spillet kan by på mange unike og spennende aspekter. Utviklerne har også fått forfatteren selv til å hjelpe til på prosjektet. Noe som kommer tydelig frem i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Otherland» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Darksiders II»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den ny-slupne tv-reklamen fra «Darksiders II». Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Darksiders II» har slippdato 21 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.