Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 16 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «F1 2012».

  2. Lanseringstraileren til «NHL 13».

  3. Den siste utviklerdagboken fra «Dishonored».

  4. Den første traileren fra «The Wonderful 101».

  5. Den siste utviklerdagboken fra «Assassin’s Creed III».

  6. Den nye annonseringstraileren til «Fuse», tidligere kjent som «Overstrike».

  7. Den siste utviklerdagboken fra «Halo 4».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«F1 2012»

Codemasters har gjort stor suksess med «Formula One»-lisensen de siste årene og forventningene er ganske store for det kommende «F1 2012». Virkelighetens «Formula One»-sesong for 2012 har nylig startet og Codemasters bruker selvfølgelig dette for å fremme spillet. Denne uken ble nemlig demoen til spillet lansert. Demoen vil la spillerne prøve seg på de første syv racene i 2012-sesongen av «Formula One». Sammen med lanseringen slapp de også en trailer som kan ses under.

 

«F1 2012» har slippdato 21 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«NHL 13»

Electronic Arts «NHL 13» ble lansert denne uken og spillet har allerede blitt nevnt som en mulig vinner av årets sports-spill. Det er takket være en rekke nyvinninger og funksjoner som for eksempel det nye skatesystemet og den sterkt forbedrede kunstige intelligensen. Sammen med lanseringen av spillet slapp Electronic Arts selvfølgelig også en lanseringstrailer. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«NHL 13» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360 og Playstation 3.

«Dishonored»

Arkane Studios «Dishonored» ligger an til å bli et av årets absolutt største titler. Spillet ble ekstremt godt mottatt under årets E3-messe og siden har Arkane Studios fortsatt å overbevise med en rekke trailere og utviklerdagbøker. Tidligere i uken fikk vi se hvordan utviklerne har prøvd å skape innlevelse i spillets fantasi-univers. Det vil ikke derimot si at Arkane Studios gir seg med det. Litt senere i uken fikk vi nemlig nok en utviklerdagbok. Denne fokuserer nok en gang på spillernes valgmuligheter i spillet. Utviklerdagboken kan selvfølgelig ses under.

 

«Dishonored» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«The Wonderful 101»

Nintendo fikk mye kritikk for lite fokus på spill under årets E3-messe. Dog var det en tittel som imponerte, på tross at Nintendo ikke hadde brukt noe av sin egen pressekonferanse på spillet. Vi snakker selvfølgelig om Platinum Games «The Wonderful 101». Spillet er et såkalt «mass-hero action»-spill og vil være en av de første titlene til Nintendos kommende Wii U-konsoll. Se den første traileren fra spillet under.

 

«The Wonderful 101» har antydet slippdato fjerde kvartal 2012. Spillet kommer eksklusivt til Nintendos Wii U.

«Assassin’s Creed III»

Ubisofts «Assassin’s Creed III» er helt klart et av årets aller mest etterlengtede titler. Spillet vil denne gangen være satt til den amerikanske revolusjonen og gir spillerne kontroll over halv-indianeren Connor. Som spillets hovedperson vil Connor ha stor innvirkning på mange av de historiske øyeblikkene som Ubisoft har inkludert i spillet. Det er også dette som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Assassin’s Creed III» har slippdato 31 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Fuse»

En av de største overraskelsene under E3-messen i 2011 var helt klart Insomniac Games «Overstrike». Insomniac Games hadde jo vært en eksklusiv utvikler for Sonys Playstation-systemer siden 1996 og det virket nesten utrolig at utvikleren skulle lage et multiplattform-spill. Det skadet heller ikke at tittelen virket både underholdene og actionfylt. Nå har riktignok spillet fått en ny tittel. Denne uken annonserte nemlig Insomniac Games at spillet vil bli kalt «Fuse» istedenfor det tidligere «Overstrike». Dette annonserte de sammen med en gameplay-trailer. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Fuse» har antydet slippdato mars 2013. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Halo 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste utviklerdagboken fra «Halo 4». Videoen kan ses under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.