Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 11 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. To nye gameplay-trailere fra «Planetside 2».

  2. Den første utviklerdagboken fra «Injustice: Gods Among Us».

  3. Den siste traileren fra «Far Cry 3».

  4. Gameplay-trailer fra «Forge».

  5. Den siste traileren fra «Hitman Absolution».

  6. Den siste traileren fra «Call of Duty: Black Ops II».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainment er snart klare med «Planetside 2», oppfølgeren til «Planetside» fra 2003. Spillet er for tiden i beta-stadiet og for å promotere både spillet og spillerne har Sony Online Entertainment bedt spillerne om å lage egne videoer av spillet. Det er to av disse videoene som Sony Online Entetainment slapp denne uken. Her får vi se to «Outfits», «Planetside 2» sin versjon av guild/clan, fra beta-serverne vise seg frem. Videoene kan som vanlig ses under.

 

 

«Planetside 2» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til PC og Mac.

«Injustice: Gods Among Us»

NetherRealm Studios, mest kjent som utvikleren bak «Mortal Kombat»-serien, jobber for tiden med «Injustice: Gods Among Us». Det kommende spillet vil ta superheltene og superskurkene fra DC Comics univers og sette dem i heftige kamper opp mot hverandre. Denne uken slapp NetherRealm Studios den første utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken kan ses under.

 

«Injustice: Gods Among Us» har antydet slippdato april 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Wii U.

«Far Cry 3»

Ubisofts høyt forventede «Far Cry 3» nærmer seg stadig utgivelsesdatoen. Spillet vil ta for seg Jason Brody som sammen med noen venner blir forviller seg til en øde øy-gruppe i middelhavet. Der blir de møtt av alt fra innfødte stammer til pengegriske leiesoldater. Jason blir fort avkuttet fra gruppen og må alene kjempe seg gjennom øyene og alle de farene som bor der. Denne uken slapp Ubisoft en ny trailer til spillet. Den nye traileren, som forøvrig kan ses under, gir oss et litt dypere innblikk i den overliggende handlingen i spillet.

 

«Far Cry 3» har slippdato 30 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Forge»

Kickstarter og såkalt «crowdfunding» har gitt nytt liv til indie-spill. Likevel er det mange som faller gjennom sprekkene, men det vil ikke derimot si at alle er klare til å gi opp bare fordi de ikke har slått gjennom på kickstarter. «Forge» er et av disse spillene. Spillet er en slags rpg-skyter satt til et fantasi-univers. Klassebasert gameplay, progresjonsfølelse og balanse er blant utviklernes største fokus og tross kickstarter-floppen ser spillet allerede ganske imponerende ut. Sjekk bare ut den siste beta-videoen fra spillet, som kan ses under. Hvis «Forge» virker interessant kan man gratis prøve beta-versjonen her.

 

«Forge» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Hitman Absolution»

IO Interactives «Hitman Absolution» er bare litt over en uke fra lansering og fans av serien gleder seg nok til å endelig ta kontroll over den skallede leiemorderen igjen. En av de mer kontroversielle funksjonene i det kommende spillet er det såkalte «instinct»-moduset. Den nye funksjonen er lagt til for å gjøre det lettere for spillerne å planlegge sine neste handlinger og reagere på dynamiske forandringer i brettet. For å gi et litt bedre overblikk over modusets bruksområder, samt gi oss en skikkelig re-introduksjon til Agent 47, slapp IO Interactive denne uken en ny trailer til spillet. Traileren kan selvfølgelig under.

 

«Hitman Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Call of Duty: Black Ops II»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren til «Call of Duty: Black Ops 2». Den nye traileren er av den mer humoristiske typen og er i såkalt «live action». Se traileren under.

 

«Call of Duty: Black Ops II» har slippdato 30 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.