Søndagstapas
0

Søndagstapas

des 19 Spill.no  

Da var nok en uke ved veis ende og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår herlige søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske søvnige og innestengte søndagen med en god blanding spillnyheter. Vi prøver alltid å ha et bredt tilbud og håper som vanlig at det finnes noe for de fleste. Vi tar også gjerne imot ris ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke spillnyheter. Det hele åpnes med et nytt blikk på kampsystemene i både «Dragon Age II» og «Fight Night Champion». Deretter tar vi turen til en alternativ fremtid i «Homefront», før vi får et hardtslående og morsomt innblikk i karakterene fra «Bulletstorm». Mot slutten blir det så mer fra «Uncharted 3: Drake’s Deception» og «Crysis 2». Det hele avsluttes så med en herlig parodi i Modern War Gear Solid. Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

Brutal action eller tenkende strategi

Fjorårets «Dragon Age: Origins» var for mange en storhet innenfor rollespill-sjangeren og Bioware er godt fornøyde med suksessen. Noe de selvfølgelig håper å bygge videre på med «Dragon Age II», som er forventet på nyåret. Oppfølgeren skifter fokus på flere plan og lover selvfølgelig en rekke forbedringer. En av disse forbedringene er også et mer åpent forhold til kamp og et mer valgfritt kampsystem. Noe vi nå får vite litt mer om i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Dragon Age II» har slippdato 11 mars 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Hardtslående og raskt

Electronic Arts «Fight Night»-serie har lenge vært noe av det ypperste blant sports-fokuserte kampspill. Riktignok har serien fått både lovord og tyn for spillenes analogbaserte kontrollsystemer. Neste tittel i serien, «Fight Night Champion», vil derfor også gjøre noen forandringer også på den fronten. Det nye kontrollsystemet er mer direkte fokuserte og EA Canada lover også valgfrihet i form av klassisk knapp-basert kontrollsystem fra starten av. Det er også nettopp dette vi får vite litt mer om i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Fight Night Champion» har slippdato 1 mars 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

En alternativ hverdag

Kaos Studios har satt ambisjonene høyt med deres neste tittel, «Homefront». Allerede har vi fått lovord om utrolige flerspiller-opplevelser, samt enspillerdel i høyklasse. Den alternative historien som har blitt utviklet for spillet er det forøvring den anerkjente manusforfatteren John Milius, mest kjent for «Apocalypse Now» og «Red Dawn», som står for. Det er også handlingen bak spillets kampanjemodus som blir utdypet i den nyeste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Homefront» har slippdato 11 mars 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Karakterer man elsker å hate

Polske People Can Fly har hatt moderat suksess med deres tidligere serie, altså «Painkiller». Nå som utviklerselskapet er eid av Epic Games, håper riktignok utviklerne fra begge sider av Atlanteren og finne en formel til suksess og det med det kommende «Bulletstorm». «Bulletstorm» har hovedsaklig en ting i fokus over alt annet og det er å bringe tilbake gøyfaktoren til FPS-sjangeren. Det er også dette vi nå får et ganske humoristisk blikk på i den nyeste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Bulletstorm» har slippdato 22 februar 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

I fyr og flamme

Forrige uke ble Naughy Dogs høyt forventede oppfølger, «Uncharted 3: Drake’s Deception», annonsert. Det også med en utrolig vakker spilltrailer. Det vil ikke derimot si at Naughty Dog ga seg helt med det første, for allerede dagen etter den store traileravsløringen, på søndag forrige uke, viste de frem spillet i aksjon. Naughty Dogs tekniske fokus for «Uncharted 3: Drake’s Deception» skal visstnok være å mestre sandeffekter i spill, men det vil ikke derimot si at de ikke har ambisjoner om å forbedre andre aspekter av det visuelle mesterverket. Klippet, som kan ses under, viser nemlig en bygning i full flamme og også flamme-effektene virker å ha fått en skikkelig gjennomgang.

 

«Uncharted 3: Drake’s Deception» har slippdato 4 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

Vær våpenet

Tyske Crytek har med titler som «Far Cry» og «Crysis» skapt seg et rykte for å være mestere av grafikkteknologi, det da også med ganske så kvalitetsfulle titler. Uansett om det er handlingen, spillbarheten eller bare grafikken du er ute etter, er det fortsatt liten tvil om at «Crysis 2» er en av de mer forventede titlene for 2011. Spillet skal være satt til selveste New York City og lover en vakker romvesen-invasjon med mye action. Se den nyeste traileren fra spillet under.

 

«Crysis 2» har slippdato 25 mars 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Modern War Gear Solid

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den nyeste episoden av «Modern War Gear Solid». Dette er en youtube-serie med høy produksjonverdi som parodierer noen av de største spillseriene. Elementer fra «Modern Warfare 2», «Metal Gear Solid 4» (bildet) og selv «Halo»-serien kan du finne her i et sammensurium av action og humor. Under finner du altså tredje episode og hvis du vil se serien fra starten kan du sjekke ut beatdownboogies youtube-kanal her.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.