Søndagstapas
0

Søndagstapas

jan 01 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot både ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av et lite knippe godbiter. Vi starter det hele med den siste videosnutten fra «Prototype 2». Deretter tar vi en titt på indie-tittelen «Cradle», før vi får en smakebit på både blokkbygging og skyting i «Brick Force». Mot slutten blir det så en liten trailer fra «Renegade X: Black Dawn», før vi får et knippe skjermbilder «Darksiders 2». Det hele avsluttes så med en diger haug skjermbilder fra «Binary Domain».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Prototype 2»

Radical Entertainment jobber om dagen med oppfølgeren til «Prototype» fra 2009. «Prototype 2» skal igjen ta oss tilbake til et virus-infisert New York City hvor vi får muligheten til å leke oss med utrolige krefter. Denne uken ble det sluppet et klipp, som forøvrig er en slags reklamefilm, fra spillet. Se den siste videoen under.

 

«Prototype 2» har slippdato 27 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Cradle»

Indie-utvikleren Flying Cafe er snart klare med sitt debut-prosjekt, «Cradle». Spillet, som er et slags førstepersons «adventure»-spill, kan være vanskelig å beskrive. Utviklerne har selv sammenlignet spillet med følelsen av å drømme og oppfattelsen av den uvirkelige virkeligheten som oppstår. Mer konkret vil spillernes oppgaver gå ut på å reparere funksjonene til en mekanisk venn i de mongolske fjellene. For å gi et inntrykk av spillets emosjonelle innvirkning og stil ga utviklerne nylig ut en liten video til spillet. Denne kan selvfølgelig ses under.

 

«Cradle» har antydet slippdato våren 2012. Spillet kommer først og fremst til PC, men andre plattformer er også under utvikling.

«Brick Force»

Den koreanske utvikleren EXE Games er tydelig inspirert av «Minecraft» når de nå kommer med «Brick Force». Det som derimot gjør at spillet står ut fra massene av «Minecraft»-kloner er at spillet også er tydelig inspirert av militær-skytere som «Call of Duty» og «Counter-Strike». Kan dette bli den søt-salte blandingen som overgår alt? Jeg er litt usikker, men spillet ser i det minste ganske morsomt ut. Se den siste traileren til «Brick Force» under.

 

«Brick Force» har foreløpig ingen annonserte slippdatoer eller plattformer her tillands.

«Renegade X: Black Dawn»

«Renegade X» er først og fremst en modifikasjon til «Unreal Tournament 3», basert på flerspilleren til «Command & Conquer: Renegade» fra 2002. Utviklerne bak modifikasjonen, Totem Arts, vil derimot ta det hele et steg videre. Noe de håper å gjøre med kommende «Renegade X: Black Dawn». «Black Dawn» er nemlig en enspiller-kampanje og vil fungere som en egen utgivelse. Det er takket være Epic Games «Unreal Development Kit» eller «UDK» at dette er mulig og Totem Arts håper at «Renegade X: Black Dawn» vil være et skritt nærmere en fullstendig utgivelse. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Renegade X: Black Dawn» har slippdato 28 januar 2012. Spillet kommer kun til PC

«Darksiders 2»

Jeg skal ikke legge skjul på at «Darksiders» var et av mine personlige favorittspill fra 2010. Forventningene er derfor høye når Vigil Games nå utvikler en oppfølger i form av «Darksiders 2». Spillet skal denne gangen sette oss i skoene, eller kanskje rettere sagt sadelen, til døden selv. Døden , eller «Death» som han blir kalt på engelsk, er også fokuset i de siste skjermbildene fra spillet, som kan ses under.

 

«Darksiders 2» har antydet slippdato juni 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

«Binary Domain»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Sist ut denne gangen er en stor haug med skjermbilder fra det kommende «Binary Domain». Disse kan som vanlig ses under.

 

Se flere bilder fra spillet på neste side.

 

«Binary Domain» har slippdato 17 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

 

 

«Binary Domain» har slippdato 17 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.