Sony hacket igjen
0

Sony hacket igjen

okt 12 Spill.no  

93 000 kontoer, hvorav 60 000 PlayStation Network-kontoer, ble nylig åpnet opp av hackere, melder Sony.

60 000 PSN-kontoer

Det vil tydeligvis ingen ende ta for Sonys hacker-problemer. Selskapets sikkerhetssjef Philip Reitinger har nå gått ut på den offisielle Playstation-bloggen for å melde om nye angrep, denne gangen mot 93 000 brukerkontoer. Av disse er rundt 60 000 knyttet til PSN/SEN, mens de resterende 33 000 tilhører Sony Online Entertainment.

Hackerne skal ha skaffet seg brukernavn og passord til kontoene via eksterne kilder, og Sony tar nå kontakt med de rammede kontoeierne for å be dem om å endre passord. Ifølge Reitingerer det i denne omgangen ikke snakk om tyveri av kredittkortinformasjon, men blant annet uautoriserte innkjøpt gjort via kontoene. Dette vil Sony refundere for de rammede brukerne. Reitinger avslutter med å anbefale alle brukere å bruke fornuftige passord som er vanskelig å gjette seg til.

Oppdatering: Vi har vært i kontakt med Norges Playstation-distributør Nordisk Film, som skal komme med en uttalelse senere i dag. Hold deg på Spill.no!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.