Sony med kontroll på ting
0

Sony med kontroll på ting

apr 08 Spill.no  

Sony har avslørt detaljer og bilder om PlayStation 5 sin trådløse kontroller. Den skal hete DualSense og vil lades via USB-C kabel

“We had a great opportunity with PS5 to innovate by offering game creators the ability to explore how they can heighten that feeling of immersion through our new controller,” PS blog

Blant nyhetene er at man denne gang har en innebygd mikrofon i selve konsollen, slik at man kan kommunisere med andre spillere selv om man mangler headset.

I tillegg er Share knappen byttet ut med den mer generelle Create knappen som vil gi deg mer muligheter til å dele og skape innhold fra spillene. 

Knappene vil være mer dynamisk, med fargene som symboliserer at du er tilkoblet konsollen går nå nedover og danner en fin ramme rundt touchpadden. 

Så hva er førsteinntrykket til redaksjonen?

Nichlas

Førsteinntrykket mitt er at det er første gang siden DS2 jeg er gira på en kontroller fra Sony. Den ser meget ergonomisk ut, og designet er veldig strøkent!

Tommy

Er litt skeptisk til innebygget mikrofon, kommer til å bli mye rart som kommer til å bli recorded uten å være meningen

Stig

Jeg liker formen, men ikke fargene, og ser for meg en økt sannsynlighet for at jeg kjøper noe annet enn default fargen. Vil PS5 dele samme svart/hvit kombo?

Anders

Jeg foretrekker tyngden til Xbox kontrolleren, så jeg håper den har den. Men touchflaten kunne jeg klart meg uten. De har jo enda til gode å ha en god integrasjon av den fra DS4

Stian

Jeg liker den. Etter Dualshock 2, 3 og 4 er det kult at de tør å ta litt sjanser

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.