Sonys svar på Oculus Rift?
0

Sonys svar på Oculus Rift?

sep 04 Spill.no  

Rykter sier at Sony jobber med Playstation 4 VR-headset, som skal bli en erkerival til Oculus Rift. For ifølge Eurogamer skal det være flere annonyme kilder som sier at Sony hadde planer å vise headsettet på Gamescom, men at de droppet planene elleve timer før konferansen.

Headsettet skal være demonstrert med Driveclub, med at man kan se rundt seg i bilen som om man gjorde det på ekte, akkurat som det ville være med Oculus Rift.

At Evolution studios er med for å teste dette headsettet er ikke overraskende, ettersom at det er har vært hovedkvarter for Sonys utvikling av 3D-spill for Playstation 3 siden 2008.

Sony har hittil ikke snakket noe om de faktisk utvikler Playstation VR headset, og da Shuhei Yoshida ble spurt om det på Gamescom, sa han bare “we don’t talk about that”.

Kilder: EurogamerIGN

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.