Splitter nytt Mario på E3
0

Splitter nytt Mario på E3

jan 24 Spill.no  

Nintendo annonserte under gårdagens Nintendo Direct et splitter nytt Mario-spill som vil være spillbart på den kommende E3-messen i juni.

Lovende oppskrift

Mens lanseringen av Wii U for all del var godkjent spillmessig, manglet det alle ventet på: et fullverdig Mario- eller Zelda-spill. Sistnevnte skal visstnok revolusjonere serien, men kommer til å drøye en god stund til. Og da er det godt at en viss italiensk rørlegger kjenner sin besøkelsestid.

For teamet bak de fabelaktige Super Mario Galaxy-spillene for Wii og Super Mario 3D Land for 3DS jobber for tiden med å realisere det første “ekte” Mario-spillet for Wii U, og det lover godt. Godt er det også at spillet blir spillbart allerede til sommeren, når den amerikanske spillmessen E3 går av stabelen. Det blir også et splitter nytt Mario Kart Wii U, som er minst like interessant for fansen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.