Syv minutter i Mogadishu
0

Syv minutter i Mogadishu

jun 21 Spill.no  

Electronic Arts har sluppet et syv minutter langt klipp fra det kommende krigsspillet Medal of Honor: Warfighter.

Omprofilering

Medal of Honor-serien har, på tross av å på mange måter ha startet sjangeren, havnet litt i skyggen av de andre krigsspillene Call of Duty og Battlefield de siste årene. Warfighter er EAs andre forsøk på å gjenopprette seriens gamle storhet ved hjelp av en aldri så liten omprofilering.

Av det vi så i London tidligere i år, minnet mye om en tilnærming til Activisions Call of Duty-serie, med kjappe og spektakulære kamper, hyppig bruk av quick-time-events og en haug med spesialeffekter. Men det var basert på ett oppdrag, og her får vi se et annet. Denne gangen befinner Tier 1-soldatene seg i hovedstaden i Somalia, Mogadishu, verdens farligste by.

Se video

Medal of Honor: Warfighter utvikles av Danger Close og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, PC, Wii U og Playstation 3. Spillet lanseres 25. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.