Syvende Generasjon
0

Syvende Generasjon

des 28 Spill.no  

God of War 3

God of War 3 må nok være en av mine favoritt spill i denne generasjonen, jeg husker de uendlige timene med gøy jeg hadde når jeg satt på rommet mitt og spillte GoW 3 på PS3’en og når kompisen min kom over for å spille med meg. Det  var noe med spillet som gjorde at jeg ble veldig glad i det og spillte igjennom det over 10 ganger, atmosfæren var fantastisk, actionen, mekanikken, slåssingen i spillet gjorde så at GoW 3 fant en plass hos mine favorittspill.

GTA V

GTA V fortjener vertfall en plass hos meg og helt sikkert hos mangen andre, de sprøe tingene du kunne gjøre med Trevor, Franklin og Michael som og gå helt berserk i San Andreas, den gigantiske åpne verdenen der vi kunne gjøre mange kjekke ting osv. GTA V hadde også en veldig bra historie, ikke minst var det mye action, men det var også noen vanskelige valg vi måtte ta på ferden gjennom GTA.

Uncharted 3: Drake’s Deception

Jeg må nok si at Uncharted fortjener en plass her, jeg husker en dag når jeg satt på youtube og så gjennom noen videoer helt til en video ved navnet Uncharted 3: Drake’s Deception walkthrough fikk meg interresert. Med en gang etter jeg hadde sett litt av Uncharted 3 visste jeg at dette spillet kommer jeg til og like, og gjett om jeg gjorde det. Julen 2011 fikk jeg Uncharted og begynte og spille med engang.  Etter og ha opplevd den nydelige grafikken, den flotte historien, de kule karaktererne og ikke minst den vågale hoved karakteren Drake du spillte som visste jeg at dette var min type spill.

Telltale’s The Walking Dead

Når dette nydelige spillet kom ut i 2012 hadde jeg ikke ord for hvor bra det var, enda et spill som hadde en ekstremt bra historie, veldig, og når jeg sier veldig, mener jeg veldig vanskelige valg du måtte gjennomføre for og redde de du var glad i. Selv om det var litt irriterende at hver episode kom ut hver måned, noen ganger hver andre måned hører det ennå til i min favorittliste.

Turok

Da jeg var liten var dinosaurer en stor del av min hobby, jeg husket at jeg elsket alle filmer, serier eller bilder som hadde noe med dinosaurer og gjøre. Turok, som kom ut i 2007 er nok ikke manges favorittspill men hos meg er det et av de beste spillene jeg har spillt, jeg syntes historien, gameplayet alt sammen var bra, men jeg var bare en unge, så jeg forstår hvis andre folk syntes spillet var dårlig. Men jeg kommer aldri til og glemme de gangene jeg spillte dette spillet.

The Last of Us

Ahhh, The Last of Us, kanskje Game of The Year 2013? vell, det ligger vertfall høyt oppe på min liste, i begynnelsen trodde jeg at det var et spill der du måtte frakte en jente og beskytte henne konstant, men nei, det er et mesterverk av et spill og fortjener all god kritikk. Grafikken, historien, atmosfæren, gameplayet, alt var bra. Game of The Year 2013 for min del.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.