Tilbake til romertiden
0

Tilbake til romertiden

jul 03 Spill.no  

Utvikler The Creative Assembly har annonsert Total War: Rome II, og planlegger å lansere det i slutten av 2013.

Etterlengtet oppfølger

Når det kommer til sanntidsstrategi, er det få serier som kan hamle opp med Total War-spillene fra The Creative Assembly. Gjennom årene har vi besøkt og gjenbesøkt samuraier, Den franske revolusjon, kolonitiden og andre historiske hendelser, men det er nok spillet om romertiden fra 2004 som har satt størst spor hos fansen. Etterspørselen etter en oppfølger har derfor ikke overraskende vært formidabel, og våre venner i The Creative Assembly har omsider gitt etter for presset. Heldigvis.

I Rome II blir det gjensyn med det romerske imperiet, men med et mye større område å boltre seg på, og det hintes om at vi denne gangen kan vente oss kampanjer mot de østligere landene også. En splitter ny 3D-motor skal sørge for at man skal kunne zoome inn på enkeltsoldater, blant titusener av enheter som kjemper på de enorme slagmarkene. Faktaarket om spillet nevner dessuten muligheter for drama på hjemmefronten, da skjulte konkurrenter blant dine allierte lett faller deg i ryggen om sjalusien og grådigheten tar overhånd.

Spillet er foreløpig et godt stykke unna lansering, men vi venter å høre mer om spillet allerede i løpet av de kommende månedene. Vi kommer selvsagt tilbake når ny info oppstår, men inntil videre får vi smøre oss med en solid dose tålmodighet, og glede oss over at annonseringen i det minste har kommet.

Total War: Rome II utvikles av The Creative Assembly og utgis av Sega for PC. Spillet har ingen endelig lanseringsdato, men forventes til høsten 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.