Total War-studio skal lage Warhammer-spill
0

Total War-studio skal lage Warhammer-spill

des 07 Spill.no  

The Creative Assembly, som står bak Total War-spillene, har signert en avtale om å utvikle flere spill fra Warhammer-universet, melder Eurogamer.

Gjev merkevare

Mens Electronic Arts tidligere har sittet på rettighetene til det svært populære Games Workshop-brettspillet Warhammer, noe som blant annet resulterte i det svært undervurderte nettrollespillet Warhammer Online: Age of Reckoning, har stafettpinnen nå gått videre til Sega og The Creative Assembly. Det skal være snakk om fantasy-delen av universet, ikke science fiction-delen, Warhammer 40K, som THQ fremdeles eier rettighetene til.

Studioet, som for øvrig feirer 25-årsjubileum i år, skal ifølge Sega ha undertegnet en kontrakt på flere spill. Noen lanseringsdato for det første spillet ble ikke gitt, utover at det vil skje etter 2013 en gang.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.