Uncharted til PS4 er annonsert
0

Uncharted til PS4 er annonsert

nov 15 Spill.no  
PlayStation 4 ble omsider lansert i USA i dag, og i den anledning kunne Sony komme med en ny annonsering PlayStation-fans antakeligvis vil glede seg over – et nytt spill i Uncharted-serien. Til PS4, attpåtil.
Med tanke på seriens enorme suksess, kommer det slettes ikke som noen overraskelse at Sony vil ha Naughty Dogs serie med seg inn i neste generasjon. De kunne dog tilby litt mer informasjon enn bare en offisiell bekreftelse, i form av en knapp teaser som kan sees under.
Det er ikke mye informasjon å hente ut av den drøyt ett minutt lange traileren, men at kameraet svever over et kart over Sør-Afrika gir oss i hvert fall en pekepinn på hva slags eksotiske områder vi kan vente oss denne gang. I tillegg vil nok Uncharted-fans legge merke til stemmen som **** videoen, eller rettere sagt det faktum at den ikke stammer fra noen av seriens tidligere karakterer.  

PlayStation 4 ble omsider lansert i USA i dag, og i den anledning kunne Sony komme med en ny annonsering PlayStation-fans antakeligvis vil glede seg over – et nytt spill i Uncharted-serien. Til PS4, attpåtil.

Med tanke på seriens popularitet, kommer det slettes ikke som noen overraskelse at Sony vil ha Uncharted med seg inn i neste generasjon, og nå er det omsider bekreftet at Naughty Dog er med på laget. De kunne i tillegg by på litt mer informasjon i en kort teaser, som kan sees under.

Det er riktignok ikke mye informasjon å hente ut av den drøyt ett minutt lange traileren, men at kameraet svever over et kart over Sør-Afrika gir oss i hvert fall en pekepinn på hva slags eksotiske områder vi kan vente oss denne gang. I tillegg vil nok Uncharted-fans legge merke til stemmen som pryder videoen, eller rettere sagt det faktum at den tilsynelatende ikke stammer fra noen av seriens tidligere karakterer. I ett innlegg på Playstation Blog kunne Naughty Dogs Arne Meyer bekrefte at stemmen tilhører skuespiller Todd Stashwick, og at han også gir stemmen til en karakter i spillet.

For øyeblikket vet vi lite om Uncharted til PS4, da ikke engang spillets tittel er offentliggjort. Hvorvidt seriens helt, Nathan Drake vender tilbake er også ukjent, men det er i hvert fall bekreftet at de som skapte ham også står bak seriens neste eventyr. Manusforfatter Amy Hennig og regissør Justin Richmond er igjen med på laget, og målet deres er intet mindre enn å «levere det beste innenfor historiefortelling, teknisk innovasjon og grafikk på PS4«.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.