Utsatt til 2013
0

Utsatt til 2013

mai 22 Spill.no  

De siste ukene har flere spill med planlagt lansering høsten 2012 blitt utsatt til 2013, deriblant Bioshock Infinite og Tomb Raider. Nå slår Gearbox-spillet Aliens: Colonial Marines følge inn i neste år.

– Nærmer seg slutten

Den nye datoen er 12. februar 2013, og Gearbox-sjef Randy Pitchford hevder i pressemeldingen at årsaken er at spillets kvalitet ikke skal gå på bekostning av en deadline, men at utviklingen nærmer seg slutten.

– Vi er nå på et punkt i utviklingen hvor vi kan se enden av tunnelen. Vi vet hva som gjenstår å gjøre og kan kvantifisere det slik at vi er sikre på tidsskjemaet for spillets ferdigstillelse og kommersielle lansering, forklare Gearbox-sjefen.

Spill.no var tidligere i år i Dallas og besøkte Gearbox, og fikk også anledning til å prøve spillet, noe du kan lese mer om her.

Aliens: Colonial Marines er en direkte oppfølger til Aliens-filmen fra 1986, der man spiller en marinesoldat som tar seg inn i transportskipet fra filmen.

Fersk trailer:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.