Vant du et brett RedBull?
0

Vant du et brett RedBull?

Før jul arrangerte vi en konkurranse hvor vi oppfordret alle våre lesere til å bli Tilhenger av Spill.no på Facebook. Til gjengjeld skulle vi trekke en heldig vinner blant alle tilhengerne våre – som stakk av med et helt brett av energidrikken RedBull.

Vi skulle egentlig ha trukket vinneren 6. januar, men er nå blitt 3 dager forsinket – og har derfor fått så ørene flagrer i både forumet vårt og på Facebook (det er greit, vi fortjener det).

Nå er imidlertid endelig vinneren klar – trukket vilkårlig blant våre 1812 tilhengere – og vi gratulerer Tobias Egeli fra Oslo med seieren!

Hvis du ikke vant denne gangen, så fortvil ikke: Vi kommer til å fortsette å arrangere konkurranser som utelukkende er åpen for tilhengerne våre på Facebook – og det er aldri for sent å bli Tilhenger av Spill.no på Facebook!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.