Vil stoppe Halo 4-svindel
0

Vil stoppe Halo 4-svindel

jan 30 Spill.no  

Microsoft har klaget inn Halo4beta.net for National Arbritration Forum (NAF) i håp om å overta nettstedet Halo4beta.net, som har sanket inn passord fra intetanende spillere.

Utenfor rettssalen

Allerede for to uker siden begynte rapportene om en Halo 4-relatert svindel i form av såkalte “phishing”-mailer å dukke opp, og utvikler 343 Industries’ David Ellis var raskt ute på Twitter for å advare brukere mot epost som inviterte til Halo 4-betatesting. Disse ledet til nettstedet Halo4beta.net, en nettside designet for å sanke inn brukernavn og passord fra de som bet på kroken.

Nå har Microsoft klaget inn nettstedet for NAF for å få en endelig slutt på svindelen. NAF hjelper stridende parter å komme til løsninger utenfor rettssalen, og som blant annet nettstedet Fusible.com påpeker, er nok den eneste plausible løsningen at Microsoft overtar nettstedet, selv om siden for lengst er tatt ned.

Det er ikke første gang at Microsoft velger å løse floker uten å gå rettens vei. I fjor sommer overtok de nettstedet Halo4.com, ved å betale en ukjent sum til domeneeieren. Halo4.com videresender nå besøkende til den offisielle Xbox-siden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.