Vita blir billigere neste år
0

Vita blir billigere neste år

okt 01 Spill.no  

Sony UK-sjef Fergal Gara bekrefter i et intervju med Eurogamer at planer om å senke prisen på Vita må vente til neste år.

Satser på pakkeløsninger

Salget på Sonys nye håndholdte konsoll fikk en svært treg start, men har hentet seg noenlunde opp i løpet av de syv månedene siden lansering. Nintendo, som hadde en lignende opplevelse med sin 3DS, gikk etter kort tid til steget med å senke prisen, men Sony ser ikke ut til å tenke som sin japanske kollega. 

I stedet er planen ifølge Gara å øke verdien i kjøpet ved å lage pakker med spill og tilbehør, og satse på at det holder for julesalget, som potensielt kan utgjøre en stort andel av salget for i år. 

– Du vil se oss samarbeide med våre butikkpartnere for å tilføre produktet mer verdi og gjøre det mer attraktivt…Vi kommer til å jobbe veldig hardt de neste ukene, etter hvert som nye spill dukker opp, forteller han i intervjuet.

På direkte spørsmål om det betyr at planene om prisjustering må vente til neste år, er svaret klart:

– Ja.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.