Xbox Series S avduket – Pris, design og lanseringsdato for Microsofts nye konsollsatsing lekket på nett
0

Xbox Series S avduket – Pris, design og lanseringsdato for Microsofts nye konsollsatsing lekket på nett

sep 08 Anders Lønning  

Den dårligste holdte hemmeligheten i spillbransjen om dagen ser ut til å ha blitt lekket på nett.

OPPDATERT: Microsoft har kommet på banen og bekreftet at dette er Xbox Series S og at den vil koste 299$ (Se Facebook post lengre nede i artikkelen). De lover også å komme med mer informasjon snart.

OPPDATERT IGJEN: Etter at Microsoft bekreftet nyheten, dukket det opp en presentasjonsvideo av konsollen som lover følgende tekniske spesifikasjoner:

– 60% mindre enn XSX – Spesialdesignet NVME SSD (512 GB) – Hel-digital – 1440p oppløsning med opp til 120 bilder i sekundet – Ray-Tracing støtte – 4K media avspilling – 4K oppskalering av spill – Variable rate shading – Variable bildefrekvens – ultra-lav bildeforsinkelse

Originalartikkelen følger under:

En video av konsollen som har gått under kodenavnet Lockhart, men som vi vet fra forskjellige Microsoft relaterte varer skal ha fått navnet Xbox Series X har lekket på nett, og blitt støttet opp under av Thurrott reporter Brad Sams og markedsanalytikeren Daniel Ahmad

I følge videoen til Sams er Series S langt mindre i størrelse enn storebror Series X, og ser ikke ut til å ha et diskdrev. Prisen bildet oppgir for konsollen er 299 amerikanske dollar, noe som vanligvis vil bety rundt 3000 kroner her til lands, som er nesten sjokkerende lavt for en neste generasjon konsoll.

Nettstedet Windows Central sier at kildene deres har bekreftet til dem at Xbox Series S kommer til å koste 299$, men at Microsoft også kommer til å la spillere kjøpe den på avbetaling gjennom Xbox All Access programmet, for 25 dollar i måneden. Xbox All Access er en eksisterende abonnement tjeneste hvor en per i dag kan betale en månedlig sum for å få en Xbox konsoll, Xbox Live og Xbox Gamepass inkludert i prisen.

Nettstedet fortsetter videre å si at kildene deres også oppgir at Xbox Series X kommer til å koste 499$, noe som tradisjonelt sett kan rundes opp til 5000 norske kroner, med en lignende Xbox All Access finansieringsløsning for 35$ i måneden.

Begge konsollene skal lanseres 10. november i følge nettstedet.

https://www.facebook.com/xbox/posts/10158450535956023

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.