Zelda: Majora’s Mask til 3DS?
0

Zelda: Majora’s Mask til 3DS?

aug 29 Spill.no  

Nettbutikkene til både Game og Game-eide GameStation annonserte nylig for The Legend of Zelda: Majora’s Mask for Nintendo 3DS. Annonsene ble øyeblikkelig trukket tilbake.

Annonseringsglipp

Glippen ble imidlertid, som alltid, dokumentert av internett før det var mulig å fjerne alle spor:

Det er ingen overraskelse om denne viser seg å være reell. Nintendo hadde en fantastisk suksess med 3DS-konverteringen av superklassikeren The Legend of Zelda: The Ocarina of Time, og det er bare logisk om utgiveren gir samme behandling til det andre Zelda-spillet fra Nintendo 64-eraen. Spillets sjefsutvikler, Eiji Aonuma har i tillegg nylig vært ute og ymtet frempå muligheten for en 3DS-utgave av Majora’s Mask, så det ser lyst ut for Zelda-fans med 3DS akkurat nå.

Det er også verdt å merke seg lanseringsdatoen “TBC 2012”, som indikerer at den britiske butikkjeden venter seg en lansering allerede før jul. Dagens Nintendo Direct-show hadde imidlertid ingen ting å melde om den saken.

Se trailer

The Legend of Zelda: Majora’s Mask ble utviklet og utgitt av Nintendo for Nintendo 64 17. november 2000. En Virtual Console-utgave for GameCube ble lansert 3. april 2009.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.