Zombieslakt, hesteracing og gambling på vei!
0

Zombieslakt, hesteracing og gambling på vei!

jul 09 Spill.no  

Actioneventyret «Red Dead Redemption» fikk en velfortjent sekser i vår anmeldelse, og har solgt millioner siden lanseringen i mai. Nå bringer Rockstar nytt liv til spillet med nye nedlastbare pakker med ekstra innhold.

Fire pakker

Før spillet ble lansert snakket Rockstar om at de hadde planlagt fire konkrete nedlastingspakker til spillet, og nå har de røpet litt av innholdet i de ulike pakkene. «Legends and Killers»-pakken lanseres i starten av august, og inneholder ni nye flerspillerkart, åtte nye spillbare flerspillerfigurer, og et nytt våpen: kasteøksa. Denne kan også brukes i enspillerdelen.

I «Liars and Cheats»-pakken kommer en ny «Attack and Defend»-flerspillermodus, hesteracing for flere spillere med kamp fra hesteryggen, et nytt våpen kalt «explosive rifle»nye flerspillerfigurer, og flerspillerversjoner av småspillene «Liars Dice» og «Poker».

«Free Roam»-pakken inneholder nye «Free Roam»-utfordringer. Mens den mest interessante pakken i våre øyne, «Undead Nightmare»-pakken, tar deg med til spøkelsesbyer og kirkegårder i kamp mot vandøde. Nye utfordringer og oppdrag i enspillerdelen følger også med, samt nye dyr og begivenheter i spillverdenen.

«Legends and Killers» skal komme i august, mens «Undead Nightmare» har fått «høsten» som dato. De andre to pakkene har ingen konkret dato ennå. Pakkene vil koste 800 Microsoft-poeng på Xbox 360, og rundt 65 kroner på Playstation 3.

«Red Dead Redemption» er utviklet av Rockstar Games og utgis av Take-Two. Spillet er lansert på Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.