10 milliarder drap så langt
0

10 milliarder drap så langt

nov 22 Spill.no  

Call of Duty: Black Ops II-flerspilleren er populær. Skulle du være i tvil har Activision lansert en egen nettside som teller detaljert statistikk fra spillet.

87 millioner timer spilt

nettsiden vises statistikk som hvor mange granater som har blitt kastet, hvor mange skudd som er avfyrt, antall timer som er investert i spillet så langt, og så videre. Et imponerende og litt overveldende skue, med tall som tikker oppover i høy hastighet.

Så om du vil vite hva ditt bidrag til den globale krigen mot et-eller-annet i Call of Duty: Black Ops II utgjør, kan du jo ta en titt på Activisions nettside og beregne hvor mange promille av de ti milliarder drapene du står for.

Sjekk ut den globale statistikken for Call of Duty: Black Ops II her!

Les vår anmeldelse av flerspilleren i Call of Duty: Black Ops II her!

Call of Duty: Black Ops II er utviklet av Treyarch og utgis av Activision. Spillet er lansert på Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.