Dice jobber på Mirror’s Edge 2
0

Dice jobber på Mirror’s Edge 2

nov 22 Spill.no  

Ben Cousins, sjef for utgiver Ngmoco i Sverige, hevder på Twitter at det er bred kjennskap til at Dice jobber med en oppfølger til Mirror’s Edge, melder PCGamesN.

Kultklassiker

Cousins har tidligere drevet EAs Easy-studio, som står for blant annet Battlefield Heroes og Battlefield Play4Free, og fikk allerede i juli tilsendt en advarsel fra EA om å holde tett om bedriftshemmeligheter han plukket opp i sin tid i selskapet. Etter at Dice-sjef Patrick Söderlund nylig gikk ut i et OXM-intervju og fortalte at studioet jobber med andre ting enn Battlefield  for å «unngå å bli en Battlefield«-fabrikk, fulgte Cousins opp med en melding på Twitter.

– Det er allment kjent blant utviklere i Stockholm at Mirror’s Edge 2 er under utvikling hos DICE, røper han.

EA har på sin side tidligere bekreftet at det finnes planer om en oppfølger til kultfavoritten Mirror’s Edge, hvor man som kureren Faith skulle klatre å skyte seg gjennom en glatt og formren fremtidsby. Men selv ikke Söderlund ville røpe hva sideprosjektene i Dice består av. Hvis vi skal tro Ben Cousins rett, er det imidlertid duket for mer førstepersons-parkour i fremtiden. Og akkurat det kan vi ikke klage på.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.