100 000,- til beste spillkonsept
0

100 000,- til beste spillkonsept

des 07 Spill.no  

Norsk filminstitutt (NFI) arrangerer NM i Gameplay på Filmens hus i januar.

Gjentar suksessen

Har du en spillutvikler i magen, og vil måle deg mot resten av landets talenter, eller er du bare interessert i å sette deg inn i scenen i Norge og prossessene man går gjennom før spillene havner i butikkhyllene? Da bør du merke av datoen lørdag 7. januar 2012 med en ekstra feit tusj. For da arrangerer NFI nok en gang NM i Gameplay på Filmens hus i Oslo, hvor landets største utviklertalenter får muligheten til å presentere ideer og skisser for en jury og publikum, for deretter å være med og kjempe om hovedpremien på 100 000 kr til videreutvikling av konseptet.

– Denne konkurransen er en fin anledning for både ferske spillutviklere og folk fra de mer etablerte miljøene til å vise seg frem. Forrige NM var en stor suksess og denne gangen håper vi på enda flere påmeldte og ikke minst enda mer publikum.  Publikum og deltakere er med på å kåre vinneren av konkurransen, så selv om man ikke deltar i konkurransen selv er alle hjertelig velkommen til å være til stede, både for å se hva som rører seg innen spillutvikling i Norge og for å treffe nye og gamle kolleger, forteller NFIs produksjonsrådgiver for spill, Kaja Hench Dyrlie.

Hvis du har lyst til å delta, eller bare føler for å sitte i publikum og få muligheten til å slå av en prat med bøttevis av norske spillutviklere, ta en titt på arrangementets hjemmeside.

Spill.no var for øvrig til stede under forrige NM i Gameplay, og reportasjen fra arrangementet kan du se her:

NM i Gameplay 2011

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.