Nytt Tony Hawk-spill på vei
0

Nytt Tony Hawk-spill på vei

des 07 Spill.no  

Skateboardlegenden Tony Hawk har via Twitter varslet om et nytt Tony Hawk-spill. Annonsering skjer på helgens Spike Video Game Awards (VGA).

Legende

Annonseringene på årets Video Game Awards begynner virkelig å tårne seg opp. Bioware skal annonsere et krigsspill, et eksklusivt, trolige zombie-relatert, Playstation 3-spill skal avsløres, Gears of War-CliffyB skal røpe hva Epic Games bedriver dagene sine med for tiden, og nå har kongen av skateboard, Tony Hawk, varslet om at et nytt spill med navnet hans vil vises frem under prisutdelingen.

– Jeg kommer til å annonsere den kommende lanseringen av noe nytt på lørdag, samme dag som Spike Video Game Awards. Tilfeldighet? Neppe, heter det i en Twitter-melding fra hauken. Vi krysser fingrene for at verdens beste skateboarder får tilbake tapt ansikt fra de to elendige Shred-spillene, og gir oss et virkelig nestegenerasjons skateboardspill det flyr gnister av.

…og hvis du har glemt hvor fantastisk denne mannen er:

Spike Video Game Awards arrangeres lørdag 10. desember, og vil overføres live via nettsiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.