100 nye nivåer i Diablo III
0

100 nye nivåer i Diablo III

aug 21 Spill.no  

Blizzard kommer til å inkludere Paragon-systemet, som tilfører 100 nye nivåer etter nivå 60 i Diablo III, melder Diablo-bloggen.

Mer å gjøre

Paragon-systemet er ment for de som har nådd taket med nivå 60, men som ikke har annet å gjøre enn å jakte på utstyr og ta hardere vanskelighetsgrader etter det. Med 100 nye nivåer, som hvert tilfører en forbedring av kjerneegenskaper, som Strength, Vitality, Intelligence og Dexterity, i tillegg til en 3% Gold Find og 3% Magic Find. I tillegg til en stadig kulere ramme rundt spillerbildet ditt, som du kan se på bildet i toppen av saken.

De nye nivåene begynner å telle etter at du har nådd nivå 60, og vil kreve omtrent like mye erfaringspoeng som det tok å komme fra 59 til 60 tidligere. Totalt regner Blizzard med at det vil ta circa like lang tid å komme til Paragon-nivå 100 som det tok å komme til nivå 99 i Diablo II. Paragon-systemet vil dukke opp i oppdatering 1.0.4 som ennå ikke har fått noen dato.

Diablo III er utviklet av Blizzard og utgis av Activision for PC. Spillet er per i dag tidenes raskest selgende PC-spill, og befinner seg på topp ti over bestselgende PC-spill noensinne.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.