13 minutter med Hyrule Warriors: Age of Calamity fra Tokyo Game Show
0

13 minutter med Hyrule Warriors: Age of Calamity fra Tokyo Game Show

sep 27 Anders Lønning  

En av de største overraskelsene fra Nintendo i år er at vi får et nytt Hyrule Warriors spill som skal fortelle forhistorien til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Etter annonseringen ble vi lovet en nærmere kikk på spillet under Tokyo Game Show, og nå har vi fått både en ny trailer og 13 minuter lang video hvor utviklerne spiller Age of Calamity

Video: Nintendo, Koei Tecmo og IGN

Det ser for det meste ut til å leve opp til å være det vi forventer fra et Musou (sjanger navnet til Koei Tecmo’s Warriors serie) spill, men satt i den herlige verdenen vi lærte å kjenne i 2017 spillet Breath of the Wild, komplett med den anime-aktige visuelle stilen spillet hadde.

Demoen viser at Impa, som var over 100 år gammel i originalspillet, også er spillbar og passende nok ser det ut til at hun har nesten Naruto/Son Wu-Kong-aktige ninja evner som skyggekloner og bomber. Dette passer godt sammen med hvordan Sheikah og Yiga klanen ble fremstilt i spillet, og jeg gleder meg til å få spilt som henne.

Det engelske stemmeskuespillet skjærer fortsatt i ørene, så jeg håper at vi også i dette spillet får muligheten til å spille med japansk stemmeskuespill.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.