150 dollar for «Kinect»!
0

150 dollar for «Kinect»!

jun 22 Spill.no  

For noen uker siden rapporterte vi at nettbutikken til spillkjeden Game forhåndssolgte «Prosjekt Natal», nå bedre kjent som «Kinect», for 1200 kroner. En pris Microsoft avfeide som ren spekulasjon. Nå bekrefter Microsoft at bevegelseskameraet får en relativt høy utsalgspris.

Via nettbutikken

Vanligvis får vi slike prisannonseringer via pressemeldinger fra Microsoft, men denne gangen er det Microsofts egen amerikanske nettbutikk som har bekreftet prisen. Du kan nemlig forhåndsbestille «Kinect» fra Microsofts egen nettbutikk, og der er utsalgsprisen 149.99 US dollar.

Erfaringsmessig tilsier dette en norsk utsalgspris mellom 1300 og 1500 kroner. Til sammenligning har Sony annonsert at deres eget bevegelseskontrollsystem, «Playstation Move», vil koste 49.99 US dollar for en håndkontroll, mens tilleggskontrolleren vil ligge på 29.99 US dollar. En komplett pakke med kamera vil komme på 99.99 US dollar.

«Kinect» er Microsofts store satsing i år, og lar deg styre spill ved hjelp av kroppen din. Kameraet kjenner igjen bevegelser og stemmekommandoer. Vi fikk anledning til å teste «Kinect» da vi var på E3 forrige uke, og kommer med full rapport snart.

Se neste side for bilder av «Kinect»!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.