1600 spilllere utestengt
0

1600 spilllere utestengt

nov 20 Spill.no  

Infinity har utestengt 1600 spillere for juks i det nylig lanserte skytespillet Call of Duty: Modern Warfare 3 (MW3).

Harde bud

Onlinespilling er, som de fleste vet, ingen lek. Spillere verden over investerer et uhørt antall timer i profilene sine, og veien til toppen er strødd med juksere. I hvert fall i de populære skytespillene. Modern Warfare 3 er ett av disse populære spillene, noe utvikler Infinity Ward er smertelig klar over, og første advarsel kom susende over Twitter allerede på lansering:

– Første runde med utestenginger sendes ut. Spillere som prøver å spille urettferdig eller på uærlig vis øke rank, blir utestengt fra topplister og spillet, het det i en melding fra Infinity Wards Robert Bowling.

Denne helgen kom første rapport på Infinity Wards harde linje. 1600 spillere er allerede stengt ute fra det populære spillet, og flere skal det bli.

–  Forsøk på å hacke, jukse eller utnytte feil i MW3 vil ikke bli tolerert. 1600+ utestengt. Vi jobber med oppdateringer. Fortsett å rapportere juksere, skriver Bowling i en ny melding.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.